Trips for Kids

Een vriend van mij heeft al een tijdje een super coole website waar ik jullie graag kennis mee wil laten maken: Trips For Kids. Ik heb zelf nog geen kinderen maar als ik samen met mijn nichtjes of het kindje van mijn lief iets wil gaan doen in eigen land of in het buitenland, is het altijd wel even een zoektocht naar een kind proof locatie of activiteit. Zit jij ook soms met die struggle? Dan kan ik jullie met deze tip waarschijnlijk wel gelukkig maken want vanaf nu hoef je niet meer urenlang te liggen zoeken. Check Trips For Kids en je vindt er de leukste activiteiten en hotspots voor zowel België als in het buitenland. Geen super typisch toeristische plaatsjes maar eerder unieke locaties die je vakantie net dat tikkeltje unieker kan maken. Bij een leuke reis, of het nu een weekendje weg is of een een langere vakantie, is een leuke slaapplek natuurlijk ook super belangrijk. Wil je graag eens ergens anders slapen dan op de drukke camping of in een ultrachic hotel? Ga dan eens op ontdekking en slaap in een coole boomhut of een avontuurlijk natuurhuisje. Ik vind het zelf super om inspiratie te kunnen opdoen en daarom ga ik ook regelmatig eens een kijkje nemen op de website. Bovendien staan er ook kei veel filmpjes op dus als je geen zin hebt om alle tips te lezen, kan je het gewoon in je luie zetel bekijken ;-). Laat je inspireren en geef je komende vakantie eens een andere twist. Je kinderen gaan er super blij mee zijn en jij zelf ook. Check dus zeker de website: www.tripsforkids.be en laat me het zeker weten via social media als je een unieke plek hebt gevonden. Gebruik daarvoor de hashtag #everybodytravels zodat ook jij op jouw beurt mensen kan inspireren.

Keep on traveling,

X Taty