sloggi // Part 2 // Unfastenyourself

Toen ik werd gevraagd voor een samenwerking met sloggi dacht ik meteen aan mijn jeugd. sloggi is voor mij mijn eerste échte lingerie... Ik was toen kei fier op mijn nieuwe witte sloggi. Ik voelde me helemaal goed in mijn vel met mijn sloggi aan :)

Toen ik telefoon kreeg van het merk dacht ik: "ben ik al niet te oud voor sloggi"? Maar toen ik werd uitgenodigd op kantoor en de hele nieuwe collectie zag, was ik meteen betoverd. Het grappige is dat ik onlangs in een interview had gezegd dat ik het zo zalig vind om thuis te komen en meteen mijn bh uit te doen, want laten we eerlijk zijn het kan wat spannend aanvoelen...


Ik kreeg een hele leuke, creatieve introductie over de ZERO Feel collectie, en ik wist meteen dat dit iets voor mij ging zijn. De campagne heet Unfasten Yourself en ik mocht helemaal zelf invullen wat dat wil zeggen voor mij.

 

Dus de sloggi ZERO Feel zag er geweldig uit, het voelde echt als ‘zero feel’ en het is nog eens sexy. Geen twijfel mogelijk. Ik wilde meteen meestappen in deze campagne. Ik moest niet lang nadenken wat Unfasten Yourself voor mij wil zeggen... Er even tussenuit zijn, even weg, moet niet ver zijn, liefst de zee zien, iets lekker eten, een mooie hotelkamer, liefst met zicht op zee, samen zijn met vrienden, lekker eten en drinken, mooie jazz muziek beluisteren, lezen, hangen een bad nemen, relaxen, me laten inspireren, kunst zien, rode wijn drinken... Dat is wat voor mij ‘unfasten’ wil zeggen.

 

Samen met een aantal andere inspirerende Belgische vrouwen maak ik nu deel uit van het sloggi Unfasten Yourself collectief. De kick-off van de campagne vond begin deze maand plaats, op de vooravond van Internationale Vrouwendag, en hieronder deel ik graag beelden van het event.

  • Dedicated link naar de webshop voor deze
  • http://be.sloggi.com/nl/dames/collecties/zero-feel?utm_source=http://www.tatytravels.be/&utm_medium=display&utm_content=blogpost_2&utm_campaign=ss18+zero+feel
  • sloggi België Facebook: https://www.facebook.com/sloggi.Belgie/
     sloggi Instagram: https://www.instagram.com/sloggi/
SLOGGI-DEEL2-186.jpg

Samen met een aantal andere inspirerende Belgische vrouwen maak ik nu deel uit
van het sloggi Unfasten Yourself collectief.