My home sweet home

Zoals jullie al wel weten, ben ik verslaafd aan reizen. Het vliegtuig op en weg. Maar ik keer ook altijd ongelofelijk graag terug naar mijn home city: Antwerpen. Het is een top stad vol cultuurbeleving, (over)lekker eten, gezellige sfeer, kunst en zei ik al dat het toevallig ook dé place to be is om te shoppen? Zoals je waarschijnlijk wel kan merken, ben ik een grote fan. Als je graag zélf al de pro's van mijn stad wil ervaren, dan heb ik mega leuk(!) nieuws voor jou. Want vanaf nu verhuur ik via Airbnb een soon to be yours stekje in het hartje van Antwerpen. Denk: opstaan en lekker gaan ontbijten in een hipster koffiebar om de hoek, shoppen en blijven shoppen want de studio bevindt zich vlak aan de Groenplaats, Meir en de Kammenstraat. De place to be dus om je eens goed uit te leven. Wil je graag wat verder gaan dan de shopping straten? Wandel een kwartiertje en je bent op het mooie Zuid of neem de tram naar de Zoo om te ontspannen tussen de dieren. Keuze genoeg dus om je dag of weekend te vullen. Ik kan je één ding beloven, in Antwerpen verveel je je nooit! Moest je nog een mini beetje twijfelen, check dan zeker de foto’s! Boeken kan vanaf één nacht via deze link: https://www.airbnb.be/rooms/27521169?locale=nl

Gebruik zeker de hasthag #everybodytravels zodat ik kan meegenieten van de foto's van je verblijf in mijn stad. Enjoy your stay!:)

Decoration by Lidl online shop.