Glamping camping

Ik maak super graag tijd om een weekendje weg te zijn met de mensen die ik graag zie. Een verre reis hoeft echt niet om je kei hard te kunnen amuseren. Een paar dagen ertussen uit zijn, is voor mij even relaxerend en hét ideale moment om die belofte voor meer quality time waar te maken. Tot mijn grote verbazing heb ik ontdekt dat wild kamperen echt dé max is. Je bent vrij in de natuur, komt terecht op de mooiste plekjes en kan (met een glaasje of 2 erbij!) van de rust en de sunset genieten. Even resetten om dan terug je week door te knallen. Een weekendje weg moet trouwens ook helemaal niet duur zijn. Even langs de lokale boer, een barbequetje aansteken en relax to the max. Omdat ik graag zoveel mogelijk van die verborgen plekjes ontdek, wil ik jullie deze keer om een gouden tip vragen. Hebben jullie nog gezellige -in het wild- camping tips? Stuur dan zeker een mailtje naar Taty@tatytravels.be. Ik vertel het niet verder, beloofd ;) Twijfel ook zeker niet om foto’s van jullie verborgen plekjes te delen onder de hasthag #everybodytravels. Zo kan ik stiekem ook al even meegenieten. Om jullie een ideetje te geven van één van mijn laatste wild kampeer trips, deel ik graag enkele foto’s :)

 

Mijn lief heeft een old skool, ja je leest het goed, brandweerwagen. En daar ben ik heel happy mee want dat wilt zeggen dat ik mee te gekke ritjes kan maken naar eender welke plek. Ook tijdens onze laatste trip hebben we rond gecruised met de brandweerwagen. Héérlijk!

Mijn lief heeft een old skool, ja je leest het goed, brandweerwagen. En daar ben ik heel happy mee want dat wilt zeggen dat ik mee te gekke ritjes kan maken naar eender welke plek. Ook tijdens onze laatste trip hebben we rond gecruised met de brandweerwagen. Héérlijk!