Family trip in La Douce France

Zoals jullie misschien al wel gespot hebben, woont mijn liefste mama in La Douce France. Ze woont daar in het dorp Salernes. Een klein maar oh zo gezellig dorpje waar je van zodra je aankomt meteen de Franse vibe voelt. Ik probeer er jaarlijks naartoe te gaan om te genieten van mijn mama (plus haar overheerlijk eten!) en de familie. Ravotten in het zwembad, een wandeling maken, veel bijpraten en genieten van overheerlijk verse gerechtjes. Love it! Mijn mama heeft de gave om instant gezelligheid te creëren en het lekkerste eten op tafel te toveren. We trekken vaak met de familie 's ochtends naar de plaatselijke markt om ingrediënten uit te kiezen. Ik kan dan zo genieten van de tijd die we daar samen doorbrengen. Even het tempo vertragen, samen lachen en ongeduldig wachten met een glaasje tot ze met een lekkere schotel de keuken uit komt lopen. Die momenten geven mij rust. Ik kijk er dan ook altijd enorm naar uit om terug te gaan. Moest je trouwens op zoek zijn naar healthy inspiratie, check dan zeker mijn mama haar Instagram-account: @Nadiaskitchenchronicles.