Taty op de motor

Hoe spontane beslissingen soms de beste beslissingen kunnen zijn, bewijst het halen van mijn motorrijbewijs nog maar eens. Een hele tijd geleden stelde mijn lief voor om tijdens een drukke werkweek een momentje voor onszelf te nemen en met de motor naar Nederland te rijden. Ik reageerde natuurlijk overenthousiast en ging snel langs een vriendin voor motorkledij. Er hangt veel in mijn kleerkast maar dat toen nog nét niet:) We sprongen op de motor en reden richting Nederland. Mijn haren in de wind, die vrijheid.. I loved it! En daar is zo wat het idee ontstaan om zelf voor een motorrijbewijs te gaan. Ik ging op zoek naar een rijschool en kwam zo terecht bij rijschool Fury. Zij hadden onwijs veel geduld met mij en dat was ook nodig want het was mijn allereerste keer ooit. Voor onze spontane motortocht had ik zelfs nog nooit op een vespa of dax gereden. Dus als ik zeg dat het een hele uitdaging was, kan je je er mischien wel iets bij voorstellen ;-) De lessen waren in ieder geval de max! Na het aanbevolen aantal lessen heb ik, yes I did, mijn motorrijbewijs gehaald. Die vrijheid om op de motor te kunnen stappen en naar eender waar te kunnen cruisen, vind ik zo geweldig! Ik rijd nu regelmatig naar de opnamestudio en ben zeker van plan om snel een tripje uit te stippelen. Lang leve spontane ideeën en rijsschool Fury:) Wil je zelf ook graag met de motor leren rijden? Dan raad ik zéker aan om hun website eens te checken : www.rijschoolfury.be

Enjoy the ride! :-)

#MyBMWMotorrad #BMWMotorradFriends #BMWG310R @BMWMotorradbelux